foto Po Hagström

8 oktober 2018 – Jag och Po Hagström åker till parken för att måla scenen vit och förbereda den inför helgen. Det ska bli klart på fm. Sedan har jag tid på mig att rita strukturen. Men det som händer är att scenen är för blöt och färgen sitter inte kvar. Luften är för fuktig och färgen kommer inte att torka. Att ställa in är inget alternativ. Vid det här laget har jag ritat klart affischen, Paola har sett till att dom har tryckts upp och jag har satt upp dom och delat ut flyers. Jag har varit på Lagret och pratat med vart och ett av barnen och berättat för dom om helgens evenemang. Jag har anlitat folk som ska fota, filma, vara pedagoger och vara allt i allo. Jag har beställt mat. Har ritat en mall för att dela upp scenen i någon slags ordning för att folk ska kunna måla utan att störa varandra. Jag har köpt målarmaterial och annat. Jag har tänkt på bord, saxar, tejp, musik, färg, drönare, termosar, mat, tält, mönster, unga, vuxna,….och polistillstånd som kommer precis dagen innan.

Så det är bara att komma på nya planer. Den kvällen och dagen därefter sitter jag i ateljén och klipper ut bitar ur vita  presenningar som jag köper på vägen från parken.

Jag har planerat att folk ska måla på hexagoner. Jag tänker på cellmönstret i en bivaxkaka och binas samarbete plus att hexagoner gör en fin struktur att bygga mönstret på.

bees-honeycomb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: